Time to rise and shine you magical soul!


Je kent het wel, 100 dingen die je wilt doen en niks gedaan krijgen. Of juist 100 dingen doen en je nog niet voldaan voelen. Je zorgen maken over hoe je ooit je dromen gaat waarmaken. Jezelf gek maken met twijfels of je onzeker voelen. Oud verdriet wat je nog niet kan loslaten. Er lijkt maar geen eind aan te komen, heb je het een opgelost komt het ander ineens weer naar boven. In elke fase van jouw groei maak je andere obstakels mee.

Soms heb je dan echt even de ruimte nodig om te zijn, helemaal in jouw proces, geen afleidingen en steun van gelijkgestemde.

Dit kun je doen in de workshops, masterclasses  en trajecten van Different Fields.

Er zijn verschillende workshops en trajecten beschikbaar.
Elk met zijn eigen thema en kracht. In jou zitten al die antwoorden en mogelijkheden, jij moet alleen nog de ruimte maken om die te vinden. Hier is die ruimte al vrij gemaakt, zodat jij gelijk bij dat deel kan komen.

It is time, je bent hier niet voor niks.Een workshop met Nikky in ‘t Veld,

wat kun je verwachten?

Bij een workshop gaan we wat meer met ons lichaam en ons brein werken. Want uiteindelijk gaat het om de balans tussen lichaam, brein en spirit.  Je krijgt uitdagingen om erachter te komen waar jouw blinde vlekken zitten en door visualisaties en meditaties maken we in het onderbewustzijn direct de gewilde veranderingen. Ook heb ik verschillende methodes in mijn tool box om jou te leren je energie te cleanen, sturen en jezelf te helen. Of juist je dromen te realiseren, in actie te komen en je zelfvertrouwen te boosten. Heel simpel, efficiënt en mega krachtig. Hierin is veel mogelijk en is er altijd wel iets passends voor jou.

 

Is Herschrijf je verhaal
iets voor jou?

Soms lijkt het wel of je alles kan proberen maar er nooit iets werkt. Of dat geluk simpelweg niet voor jou is weggelegd. Misschien heb je wel heftige dingen meegemaakt, waarvan je denkt, het zit niet lekker, maar wat moet ik er toch mee. Het heeft geen zin, hoe hard ik ook probeer het blijft hetzelfde.

Mooi mens, je zit vast in een verhaal. Een verhaal dat als je het blijft schrijven je nergens naar toe leidt. Een verhaal dat ervoor zorgt dat jij je blijft klein houden, blijft twijfelen en elke keer bevestiging krijgt van wat je al wist. Het lukt niet.

Dit verhaal kan jij veranderen, alleen jij hebt die kracht. Niemand komt je redden, nee, jij bent de held in dit verhaal.

Jij bent de held die uit het donker woud komt en op zoek gaat naar het paradijs. Jouw paradijs. Jij bent de held in jouw verhaal die vanaf nu dit verhaal gaat herschrijven.

Dit doen we samen, delen hoeft niet in de groep, mag wel. We geven onszelf een nieuwe start en leren ons onderbewuste nieuwe patronen aan. 

Dit alles doen we in 2 tot 3 uurtjes waarna we ons oude verhaal verbranden in het kampvuur.

Na deze workshop heb jij alle tools om jouw verhaal los te laten en te leven  met plezier, vertrouwen en zelfliefde. 

Interesse? Stuur me een mailtje of DM even op mijn insta; @nikky.in.t.veld

 

Of pas jij beter bij
Durf te Dromen?

Je voelt je altijd al anders, onbegrepen en bent op zoek naar mensen waarbij je echt jezelf kan zijn.

Je hebt grote dromen en doelen maar waar te beginnen weet je nog niet.

Telkens als je stappen zet om je hart te volgen zeggen mensen om je heen waarom je het niet moet doen en wat er allemaal mis kan gaan. 

Je voelt dat het tijd is om je dromen waar te maken.

Je wilt juist meer mensen om je heen die je aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen.

Je verlangt naar verbinding met gelijkgestemde en een nieuwe manier van zijn.

Dan is dit iets voor jou!